Spelregels met behulp van Socrative op COVS-site

Beste SDO’ers,

COVS Nederland zal de komende weken op covs.nl iedere woensdagavond om 20.30 uur met behulp van Socrative zes spelregelvragen plaatsen, die tot vrijdagavond 20.30 uur gemaakt kunnen worden. De vragen zullen daarna gesloten worden en de antwoorden plus uitleg komen op de site te staan (deze zullen ook op onze eigen website gepubliceerd worden).

Op de site van COVS Nederland, covs.nl, zal iedere woensdag een link geplaatst worden, waarmee jullie direct in Socrative kunnen inloggen. In de bijlage vinden jullie een instructie aan hoe Socrative werkt en hoe je kan inloggen. Voor de verwerking van de antwoorden is het belangrijk dat iedereen goed inlogt. De juiste wijze van inloggen is beschreven in de handleiding, specifiek voor leden van COVS Doetinchem.

Op woensdag 8 april zal er een try-out worden georganiseerd. Bij deze try-out horen vier beeldfragmenten voor de eerste vier vragen. Deze beeldfragmenten kunnen helaas niet in Socrative geplaatst worden. Deze beelden zullen gedeeld worden via de COVS-site, op de plaats waar ook de link naar Socrative komt te staan. Je kunt de beelden bekijken en daarna kan je in Socrative antwoord geven op de vraag. Op woensdag 15 april starten we met ronde 1.

Bij vraag 1 t/m 4 zal steeds worden gevraagd naar een (eventuele) disciplinaire straf (antwoord A,B of C) en een (eventuele) spelstraf/spelhervatting (antwoord D,E of F). Een volledig goed antwoord levert 3 punten op, een half goed antwoord 1 punt en een fout antwoord 0 punten. Bij vraag 5 staan twee stellingen. Geef voor beide stellingen aan of deze juist of onjuist zijn (stelling I antwoord A of B/ stelling II antwoord C of D). Hiervoor geldt weer dezelfde manier van punten tellen. Bij vraag 6 zijn er zes antwoordmogelijkheden waarvan er drie goed en drie fout zijn. Per goed antwoord 1 punt. Je krijgt 2 punten vooraf, waardoor er in totaal per ronde 20 punten te halen zijn.

Mocht je nog vragen, opmerkingen of suggesties hebben dan mogen deze gemaild worden naar lcs@covs.nl. Uiteindelijk zullen er ook nog drie prijzen worden verdeeld onder de deelnemers.

Ik hoop dat veel SDO’ers in deze tijd de moeite nemen om deel te nemen en te kijken hoe deze manier van spelregels behandelen bevalt. Het is geen verplichting, maar een leuke afleiding en toevoeging op spelregelgebied.

Heel veel succes!

Met sportieve groet,

namens het bestuur

Joost Soeter.