PAS GOED OP ELKAAR!

Beste leden, sponsoren en donateurs,

Naar aanleiding van de persconferentie van gisteren avond en de mededeling dat de competities van het amateurvoetbal niet meer worden hervat, is dat natuurlijke een grote teleurstelling. Maar de gezondheid van ons allen en van uw naaste is veel belangrijker.

We klappen voor de zorg, zoeken dierbaren op middels een hoogwerker, er wordt gymnastiek gegeven vanaf de straat voor mensen op hun balkon, de bloemisten brengen grote hoeveelheden bloemen naar verpleeg- en verzorgingshuizen. Veel mooie initiatieven in een surrealistische wereld waar de straten leeg zijn en het gevoel van eenzaamheid toe neemt….

De afgelopen weken heb ik diverse mensen via diverse sociaal media gesproken dat ze het stil vinden. Maar ook mensen en leden van de SDO die momenteel geen werk meer hebben. Dit zijn natuurlijk persoonlijke drama’s. Geen werk meer en daarnaast ook geïsoleerd van de buiten wereld. Dit kan leiden tot het grote onzichtbare “eenzame” leed achter de voordeur in een stille wereld.

“Eenzaamheid kunnen wij niet bestrijden, maar deze tijd brengt wel met zich mee dat mensen die geïsoleerd leven nog minder gezien worden. Dit is in mijn ogen een ongewenste situatie. Ik roep onze leden dan ook op om af en toe iemand te bellen, skypen, video bellen of op welke manier dan contact te zoeken. Uiteraard rekening houdende met de voorschriften van het RIVM.

Veel van u zullen nu alleen of in tweetallen hardlopen. Wilt u een trainingsschema dan kunt u deze vinden op de volgende website:  https://www.knvb.nl/downloads/bestand/20101/trainingsschema-scheidsrechters-amateur-voetbal—juli-2019

Wij kunnen als bestuur op dit moment niet anders dan de richtlijnen van het RIVM en de maatregelen van het kabinet volgen. Wij hopen u naar 28 april 2020, u een positief bericht te kunnen sturen.

Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Hartelijke groet, mede namens Henk, Jeroen, Ab, Joost en Hans.

Frank Sanders

Voorzitter SDO