Sponsorpakketten

Hartelijk dank dat u geïnteresseerd bent in het sponsoren van onze scheidsrechtersvereniging. Zonder scheidsrechters geen voetbal. Met uw bijdrage kunnen wij ervoor zorgen dat onze scheidsrechters zich kunnen blijven ontwikkelen. Denk hierbij aan het financieren van lezingen van betaald voetbalscheidsrechters, trainingen van speciale trainers.

Zie hieronder een uiteenzetting van de verschillende sponsor pakketten bij de scheidsrechtersvereniging Doetinchem e.o. Voor ieder pakket geldt dat u wordt uitgenodigd voor alle bijzondere activiteiten in het clubhuis.

Basis
Als u als sponsor kiest voor het basis pakket dan betaald u €100 per jaar. U krijgt:

–      een vermelding in de nieuwsbrief met een logo.

–      een vermelding in de banner op de site.

Uitgebreid
Als u als sponsor kiest voor het uitgebreid pakket dan betaald u €150 per jaar. U krijgt hiervoor het basispakket plus:

–      Een vermelding op onze sponsorpagina.

Compleet
Als u als sponsor kiest voor het compleet pakket dan betaald u €200 per jaar. U krijgt hiervoor het uitgebreide pakket plus:

–      wordt u wordt lid van de groep “uitgelichte” sponsoren. Éen keer per kwartaal wordt 1 van deze sponsoren uitgelicht met een interview. Deze wordt gepubliceerd op de site en deze komt te staan in de nieuwsbrief die verstuurd wordt naar eerder genoemde stakeholders.

–      Ook kunt u gratis lid worden van de club van 50. Ieder jaar wordt er voor de leden van de club van 50 een activiteit georganiseerd. Hier kunt u dan ‘gratis’ aan deelnemen. Ook zal uw bedrijf een vermelding krijgen op ons digitale club van 50 bord en het club van 50 bord in het clubhuis van de scheidsrechtersvereniging waar ook vaak externe KNVB activiteiten worden georganiseerd.

Hoofdsponsoring

Indien u hoofdsponsor wilt worden van de SDO, dan stemmen we een op maat gemaakt pakket af. Neem hiervoor contact op met Jordi Eijgelsheim.

    Graag willen wij sponsor worden van SDO Doetinchem:

    Contactgegevens voor de factuur:

    In welk sponsorpakket heeft u interesse?*

    Noot: velden met * zijn noodzakelijk.

    Heb je nog vragen hierover neem gerust contact op met Jordi Eijgelsheim.