Wildavond 2020

Zaterdag 16 februari stond de welbekende wildavond van de SDO weer op het programma. Vanaf 19:00 kwamen de eerste leden met hun partner binnen om een kop koffie met cake te nuttigen. De presentielijst werd afgetekend en de teams werden ingedeeld om er een leuke en competitieve avond van te maken.

De avond werd afgetrapt met het vangen van een aantal een potloden. Hoe moeilijk kan dat nou zijn? Vraag dat maar aan Frans Heister. De oog-handcoördinatie van de spelers werd getest tijdens dit behendigheidsspelletje. De potloden moesten op de bovenkant van de hand worden neergelegd, omhoog gegooid worden en vervolgens moesten ze allemaal gevangen worden. Elke keer na een geslaagde poging kwam er een potlootje bij.

Om de spelers van voldoende energie te voorzien werden er hapjes rondgebracht en bij Tonnie en Thea kon men weer terecht voor het drinken.

Het tweede uitdagende spel kon gewonnen worden door de flexibiliteit van het gezicht. Scheidsrechters zijn meester in hun gezichtsuitdrukkingen maar dit spel bewees toch maar weer dat het lastig is. Het doel van dit onderdeel was om een koekje van het voorhoofd naar de mond te brengen zonder de handen of andere hulpmiddelen te gebruiken. Dit leverde natuurlijk een aantal mooie plaatjes op.

Tijd voor pauze. Aan het begin van de avond kon iedereen kiezen of hij of zij een schnitzel of karbonade wil eten. Het eten werd verzorgd door Cafetaria Overstegen.

Door na het derde spel. Een lege ballon naar je teamgenoot brengen, deze moet hem opblazen en met die lucht moesten er zoveel mogelijk lege bekers van de tafel worden geblazen. Dit lijkt eenvoudig maar wanneer je een ballon moet opblazen onder druk blijkt dit toch wel lastig.

Bij het finalespel werd de algemene kennis weer op de proef gesteld door een aantal vragen van gastheer en quizmaster Gradus. De winnaars van deze uiterst gezellig avond mochten hun prijzen delen met de rest. Een schaal met hapjes werd uitgedeeld door Jeroen Sanders, een van de winnaars van de avond.

Wij hopen dat iedereen een gezellige avond heeft gehad en genoten heeft. Tonnie en Thea weer bedankt voor de bardienst.

De ontspanning commissie