Week van de scheidsrechter

Beste sportvrienden,

Het is bijna weer zover, de week van de scheidsrechter is in aantocht. Het jaarlijks moment waarop de KNVB al zijn scheidsrechters en assistent-scheidsrechters de eer geeft die hen toekomt. Zonder scheidsrechter geen voetbal!

Ook bij scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken willen wij al onze leden in het zonnetje zetten. Iedere week staan zij weer klaar op de Nederlandse voetbalvelden om alle wedstrijden in goede banen te leiden, scheidsrechters te begeleiden of beoordelen en de orde te waarborgen op alle sportcomplexen als waarnemer.

Dit jaar zal de week van de scheidsrechter plaatsvinden vanaf zaterdag 30 september tot en met zondag 8 oktober 2023. Wij van scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken hebben betaald voetbal scheidsrechter Alex Bos gevonden om op donderdag 5 oktober een presentatie te komen geven voor alle leden, zusterverenigingen en sponsoren die in de mogelijkheid zijn om af te kunnen reizen richting de SDO. Hij zal zijn presentatie beginnen om 20:30 uur en de avond zal afgesloten worden rond de klok van 21:30/22:00 uur.

Voor alle aanwezige leden, sponsoren en zusterverenigingen ligt er ook een kleinigheidje klaar om mee naar huis te nemen. Zeker dus de moeite waard om deze avond bij te wonen. Onze training zal op deze avond vervroegd worden naar 19:00 uur. Voor de geïnteresseerden vanuit zusterverenigingen of sponsoren die graag mee willen trainen kunnen zich aanmelden via tc@sdodoetinchem.nl. Train als een echte scheidsrechter.

Wij hopen op jullie komst!

Met sportieve groet,

Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken

De Technische commissie

E:                     TC@sdodoetinchem.nl
W:                   www.sdoetinchem.nl