Vrijwilligers van het jaar 2015 & 2016

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van donderdag 7 januari werd bekend gemaakt wie er beloond zou worden met de titel vrijwilliger van het jaar 2015, en van het jaar 2016. Voor het bestuur de meest belangrijke prijs van het jaar, omdat we onze vrijwilligers niet vaak genoeg kunnen bedanken voor hun inzet voor de vereniging. 

Voor de prijs van het jaar 2015 was al gestemd tijdens de 80ste Algemene Ledenvergadering in april van het jaar 2016. Het bestuur vond dat er een inhaalslag gemaakt dient te worden omtrent de uitreiking en vandaar de keuze om zowel de trofee van het jaar 2015 en 2016 uit te reiken op hetzelfde moment. Aan Jan Kupper, lid van de kascommissie, de zware taak om deze uitslag bekend te maken.

De gelukkige winnaar was ons vaste gezicht op de donderdagavond, want dan staat hij weer klaar voor de nodige drankjes, Tonny van Mourik had de meeste stemmen gekregen. Jammer genoeg was Tonny niet aanwezig, omdat het van zijn wel verdiende rust aan het genieten was. Een week later zou hij de prijs in ontvangst nemen.

De vrijwilliger van het jaar werd gekozen op de nieuwjaarsreceptie zelf en Maarten en Joost hadden de zware taak om alle stemmen te tellen. Na de telling kwam er witte rook uit de bestuurskamer van het clubgebouw. Een nek aan nek race leverde ons lid Gradus Eenink zijn tweede, tweede plek van de avond op. Ditmaal maal moest hij namelijk onze voorzitter Frank Sanders voor zich dulden. Hij kreeg de meeste stemmen en was dus volgens de aanwezige leden de persoon die zich als vrijwilliger het best heeft laten gelden in het jaar 2016. In het fotoalbum op onze website zijn de foto’s van deze avond weer te zien.

Tonny en Frank, geniet ervan, jullie hebben het verdient.