Voorspellingspoule EK 2021 SDO

Beste SDO leden(voor de leden),

Eindelijk is het weer zover. Het EK voetbal komt er in juni weer aan.Het leek ons leuk om een poule op te zetten. Een week voor de openingswedstrijd (vrijdag 11 juni 2021) krijgen jullie van mij de eerste 3 speeldagen toegestuurd in een schema, dit gebeurd dan ook weer bij elke volgende stap in het toernooi.

Zo krijgt u dus om de 3 dagen weer een nieuwe bijlage in de e-mailbox.

Achteraan dit schema kunt u de rust- en eindstand doorgeven. Graag vraag ik u dit dat te doen in het schema, zodat ik per opgegeven lid dan een totaal aantal punten kan noteren voor de tussenstand, en uiteindelijk de eindstand.

Voor elke correcte score (tussenstand of eindstand) krijgt u 3 punten. Hiermee kunt u dus mooie stappen richting de eindstreep. Wanneer de poulefases zijn gespeeld, en de finaleplaatsen zijn vergeven, krijgen jullie zo spoedig mogelijk van mij weer de nieuwe schema’s opgestuurd voor de knock-out fases. Hiermee kunt u dan blijven knokken voor de prijzen in de voorspellingspoule van de SDO!

Lijkt u het leuk om mee te doen? Meld u dan aan via TC@sdodoetinchem.nl

Wanneer uw aanmelding in goede orde is ontvangen dan krijgt u zo snel mogelijk reactie van mij, vanuit de mailbox van de TC, terug. Geef u snel op want er zijn hele mooie prijzen te winnen.

Jesper Sanders, namen de TC.