Training vrijdag 26 maart 2021

Beste leden,

Zoals ik vorige week via de mail heb laten weten, is het de bedoeling dat je je aanmeldt als je komende vrijdag 26 maart wilt komen trainen.

Het tijdslot waarbinnen wij op vrijdag kunnen trainen valt tussen 17.00 uur (dan mogen wij erin/op) en 19.00 uur (dan moeten wij er af zijn). Van Richard heb ik begrepen dat er vanuit de groep van 27 jaar en ouder behoefte is om onder hogere intensiteit te kunnen / mogen trainen. Richard heeft aangeboden om naast de onder 27 groep, tevens een groep van maximaal 4 personen van 27 jaar of ouder onder zich te willen nemen, die dan met hogere intensiteit kunnen trainen. Er is dus bij Richard plaats voor 4 personen van 27 jaar en ouder die met hogere intensiteit willen trainen en voor de groep jonger dan 27 jaar.

Geef dit bij je aanmelding dan wel even aan. De groep 27 jaar en ouder (maximaal 12 personen verdeeld in 3 groepjes van 4) traint bij Harrie. Inmiddels heb ik 1 melding binnen voor de groep van Richard, namelijk Matthijs Hoopman (bij deze doorgegeven).Let op: Dit is zijn laatste training als jongere onder de 27!

Vanaf volgende week bestaat dus voor hem eventueel de mogelijkheid om bij Richard als 27-jarige met hogere intensiteit te kunnen trainen.

Voor de groep van Harrie heb ik inmiddels de volgende aanmeldingen binnen:Walter Hartjes, Emiel Stienissen, Frank Sanders, Bennie Roenhorst en Willy ten Haaf (bij deze doorgegeven). Er kunnen zich voor de groep van 27 jaar en ouder nog maximaal 7 personen aanmelden. Voor wat betreft het aanmelden even het volgende:Op verzoek van Richard wil ik jullie vragen om je vanaf heden weer aan te melden via: training@sdodoetinchem.nl

Dan kan hij de groepsindeling weer communiceren via de appgroep, waarvoor alvast dank Richard. Heb je je dus nog niet aangemeld en wil je vrijdagavond komen trainen geef je dan op via: training@sdodoetinchem.nl en vergeet niet aan te geven bij welke groep je wilt trainen.

Alvast bedankt voor jullie medewerking en nog een fijne avond.

Met vriendelijke groeten, Hans van der Sterren

Algemeen bestuurslid.