Trainingen SDO kunnen worden hervat voor leden van 27 jaar en ouder per 19 maart 2021

Beste leden,

Sinds deze week mag er ook weer door mensen van 27 jaar en ouder in groepjes van maximaal 4 personen worden getraind, met inachtneming van 1,5 meter afstand.

Vanaf komende vrijdag 19 maart 2021 willen wij bovengenoemde groep dan ook weer in de gelegenheid stellen om hun conditie weer op pijl te brengen. De training vindt plaats bij Argo op de vrijdag van 17:00 uur tot en met 19.00 uur. Dit tijdslot is zeer strikt. De training zal geleid worden door Harry. Fijn dat ook hij zijn tijd weer beschikbaar stelt!

Wij willen graag weten wie hier gebruik van wil maken. Er is plaats voor maximaal 12 leden van 27 jaar of ouder en er zal in 3 groepjes van 4 personen worden getraind.Wil je trainen, dan graag een mail naar: hans@sdodoetinchem.nl

Heb je je niet opgegeven, dan is er helaas geen mogelijkheid om te trainen. Overigens geldt voor de groep van Onder 27 jaar dat ook zij zich nog even moeten aanmelden voor komende vrijdag. Zo houden wij zicht op het aantal belangstellenden en weten de trainers wie zij kunnen verwachten.

Opgeven kan via de mail naar: hans@sdodoetinchem.nl

De training voor deze groep wordt weer verzorgd door Richard. Maak gebruik van deze mogelijkheid en meld je aan!

Met vriendelijke sportgroeten,

Hans van der Sterren, Algemeen bestuurslid.