Nieuw logo SDO

Beste leden en sponsoren,

Vanuit het bestuur is gevraagd aan de sponsorcommissie of wij ons wilden storten op een nieuw logo voor de SDO. Dit willen wij samen met jullie doen!

Jullie kunnen namelijk meedenken, maar ook jullie stem uitbrengen. De grondslag is om een logo te ontwerpen die voldoet aan de huidige tijd. Het logo moet voldoen aan de clubkleuren blauw en verband hebben met onze hobby fluiten en het vlaggen. Als sponsorcommissie hebben wij contact gezocht met een grafisch vormgever. Hij heeft in samenspraak met ons 4 verschillende logo’s in 2kleurstellingen gemaakt. De kleuren zijn gebaseerd op onze afkomst als scheidsrechtersvereniging. Achterhoek en Doetinchem. Wij hebben een mini enquête opgezet zodat jullie kunnen stemmen welk logo jullie het mooist lijkt.

Klik op deze link om te stemmen: https://nl.surveymonkey.com/r/9GGSVLP

Indien u niet enthousiast geworden bent, dan kan je het heft in eigenhand nemen en zelf een nieuw logo ontwerpen. Mocht je dit willen doen dan willen wij deze ontvangen voor vrijdag 9 april. De manier waarop kan op vele manieren zijn. Afhankelijk van de stemming en de inzendingen, kunnen we dan de vervolgstappen ondernemen. We hanteren het principe meeste stemmen gelden, maar het bestuur wil de mogelijkheid hebben om dit te overrulen indien er wordt afgeweken van onze grondslagen.

In de ALV zal dan een uitleg volgen.U kunt uw inzendingen richten aan: sponsoring@sdodoetinchem.nl

Wij hopen op erg veel positieve en originele reacties!

Sportieve groet, Jordi Eijgelsheim en Bas Seegers (Sponsorcommissie)