Tijmen toernooi

Tijmen toernooi dankt scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken

Zoals de meesten niet is ontgaan zijn allen officiële wedstrijden, toernooien en evenementen rondom sport afgelast. Helaas valt het Tijmen toernooi te ‘S heerenberg hier ook onder. Een inmiddels tweejarig toernooi, wat ter herdenking is van de inmiddels overleden Tijmen, tijdens een voetbalduel vorig seizoen. 

Tijdens deze eerste editie heeft de organisatie van dit toernooi in combinatie met de scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken een samenwerking opgezet, om samen een goed, strak en talentvol scheidsrechterskorps te sturen. Afgelopen jaar zijn dan ook Joost Soeter, Ruben Bril, Bas Jansen, Jordi Eijgelsheim en Koen Molenaar op dit toernooi aanwezig geweest. 

Helaas is het Tijmen toernooi dit jaar ook genoodzaakt een streep te zetten door het toernooi, maar kregen wij de grote complimenten voor de afgelopen editie. Alle scheidsrechters kijken dan ook met veel plezier terug op deze geweldige dag. Daarom zijn wij dan ook gevraagd om volgend jaar weer aanwezig te zijn in ‘S heerenberg. 

Wij willen de organisatie dan ook hartelijk danken voor het vertrouwen wat zij geven in de scheidsrechters van onze vereniging, en zijn dan ook verheugd om volgend jaar weer terug te komen op sportpark de Boshoek.