Sponsoren Bedankt voor uw bijdrage

Het technisch weekend van afgelopen weekend kon niet georganiseerd worden zonder sponsoren, daarom lichten wij ze graag nogmaals voor u uit.

Achterkamp bedrijfsopleidingen uit Baak sponsorde ons een prachtig bedrag waarmee mooie activiteiten gehouden konden worden. Achterkamp organiseert bedrijfsopleidingen in alle soorten en maten. Samen bewust veilig!

Achterkamp bedrijfsopleidingen

Mr Sushi Doetinchem heeft voor 3 heerlijke bakken met sushi gezorgd voor op onze vrijdagavond. Een heerlijke snack tussen alle gezelligheid door.

Lidl Nederland sponsorde een aantal heerlijke en gezonde snacks voor na onze training. een vers appeltje, lekkere mandarijn, muesli reep en een flesje water voor ieder deelnemend lid, geweldig.

Percura Zorg B.V. heeft ervoor gezorgd dat wij een dichtende begroting draaide met een mooie bijdrage tijdens ons weekend. Hiervoor willen wij hen hartelijk danken.

Tot slot heeft Klaver Sport ook nog een duit in het zakje gedaan betrekkende de boodschappen. Hierdoor konden wij alle aanwezige leden voorzien van een hapje- en een sapje

Allen enorm bedankt voor de bijdrage namens de gehele vereniging.