Winnaars SDO WK-poule

WK ligt inmiddels achter ons, de perikelen van Qatar zijn verdwenen en Nederland heeft ondanks een plek in de kwartfinale best goed gepresteerd. Het spel valt over te betwisten, maar als u hierover wilt discussiëren zitten de echte voetbalkenners op de donderdagavond in ons clubgebouw. Kom dus gerust eens langs voor een lekker drankje.

Binnen de SDO hebben wij ook meester voorspellers, waaronder ook bij dit WK. Middels de WK-poule, opgezet door Jesper Sanders, hadden alle leden de mogelijkheid om hun voorspellingen op te geven en de winnaar van het WK te bepalen. Voor de top 3 lagen er mooie prijzen klaar. Er waren met de bedachte puntentelling 420 punten te behalen wanneer zowel alle uitslagen, als de teams in alle kruisfinales correct werden voorspeld. Degene met de meeste punten hierbij en wie zich dus koning WK 2022 voorspellaar mag noemen is Bennie Roenhorst.

Bennie had maar liefst 181 punten gescoord! Hiermee zat hij ver boven de gemiddelde score van 155 punten.Op de 2e plek achter Bennie, met 174 punten is Tonnie van Mourik geeindigd. Hij kon het zelf bijna niet geloven, maar de 2e plek voor het WK 2022 is in zijn handen gevallen. Een mooie prestatie Tonnie. Om het podium af te sluiten hebben we ook een 3e plek te verdelen. Omdat de prijzen zo dicht bij elkaar lagen zijn dit 2 SDO’ers geworden. Met 173 punten hebben Mylan Ariese en Jeroen van Alst de bronzen plak te pakken. Hiermee vielen ook zij in de prijzen.Om het prijzenspektakel af te sluiten hadden we ook een kleinigheidje geregeld voor de laatste plek, oftewel de poedelprijs. Met een schare 117 punten in ons bestuurslid Hans van de Sterren in het bezit van de rode lantaarn. Wegens een foutieve bestelling op een Chinese site zal hij de rode lantaarn later in ontvangst mogen nemen. Desondanks een mooie poedelprijs.Ik wil alle 24 leden bedanken voor hun deelname, erg mooi om te zien hoe enthousiast iedereen tijdens het WK vroeg om hun uitslagen en tussenstanden en vanuit de SDO feliciteer ik alle prijswinnaars met hun prachtige plek op de eind ranglijst.

Benieuwd naar de ranglijst of jou score bekijk de afbeelding.