Sinterklaas viering SDO 2021

Beste leden,

We zijn een beetje later dan anders met de uitnodiging voor Sinterklaas. Dit had echter te maken met de weer stijgende corona besmettingen in ons land. Met de leden van de ontspanning commissie hebben we gisteren besloten om de  Sinterklaas viering dit jaar weer net als vorig jaar bij de kinderen thuis te vieren. Om met z’n allen in ons clubhuis te zitten leek ons geen goed idee.

Sinterklaas en zijn Pieten komen graag bij de kinderen of klein kinderen van onze leden op bezoek. We willen dit gaan doen op 18 november .

Heeft u kinderen of klein kinderen die nog niet op de middelbare school zitten dan mag u ze opgeven. Geeft u even door hoe ze heten, hoe oud ze zijn en het adres waar wij ze mogen bezoeken.

En geeft u ook even door met welk kadootje  we ze blij kunnen maken. Sinterklaas koopt voor alle opgegeven kinderen waar we op bezoek komen een mooi kadootje. Van ongeveer 10 euro. Een en ander zal betaald worden uit de lotto pot. En als ouder of  grootouder weet u vast ook nog wel iets leuks over uw kind of kleinkind te vertellen.

Wilt u dat  Sinterklaas en zijn  Pieten even langskomen  dan willen wij dat graag horen voor zaterdag 30 oktober.

U kunt ze aanmelden via het volgende mailadres: ontspanning@sdodoetinchem.nl

Met vriendelijke groet 

De ontspanningscommissie

van de S.D.O.