Rabobank Coöperatiefonds verblijdt lokale verenigingen

Rabobank Graafschap kende onlangs aan 15 verenigingen een totaalbedrag van € 18.000,- toe vanuit het Rabobank Coöperatiefonds. Dit bedrag komt ten goede aan lokale verenigingen uit Doetinchem, Hoog-Keppel, Angerlo, Kilder, Gaanderen, Zeddam, Varsseveld, Laag-Keppel en Dinxperlo.Uitreiking cheques

Helaas kon de fysieke feestelijke uitreiking van de cheques vanwege de geldende maatregelen niet plaatsvinden. Maar de vreugde bij de verenigingen die de cheques daarom per post ontvingen, was niet minder groot.Over het Coöperatiefonds

Met het Coöperatiefonds steunt Rabobank Graafschap activiteiten en projecten die het welzijn van de regio versterken. Dat doen zij door activiteiten op algemeen maatschappelijk terrein, sociaal, economisch of cultureel gebied te steunen.

Aanvraag indienen?Voldoet jouw verzoek aan de gestelde voorwaarden? Dan kun je een aanvraag indienen via https://www.mijnrabobanksteunt.nl/graafschap.

De aanvragen worden op vier momenten in het jaar door de commissie van de ledenraad beoordeeld. De criteria voor het indienen van een aanvraag vind je op www.rabobank.nl/graafschap. De sluitingsdatum voor de eerstvolgende beoordelingsronde is 1 december.

Bron: https://rabobank.smarpshare.com/app.microblog/#/5fb39ac1194ae6000118331b