Lancering SDO-kledinglijn

Eindelijk kon het bekend gemaakt worden. Na lang organiseren en realiseren heeft de technische commissie, in samenwerking met Klaver Sport gisteren tijdens de algemene ledenvergadering de SDO-kledinglijn gepresenteerd. Een prachtige kledinglijn wat ontworpen is op de basiskleuren van onze scheidsrechtersvereniging met kledingmerk Macron. Hierbij is een strak en gaaf ontworpen lijn gerealiseerd waarmee wij als scheidsrechtersvereniging weer jaren vooruit kunnen.

De kledinglijn bestaat uit een volledig trainingspak, zip trui, trainingsshirt met korte broek, sokken en een prachtige ruime sporttas. Al deze artikelen zijn bedrukt met het nieuwe logo van onze scheidsrechtersvereniging. Hoe mooi zou het dus zijn dat over circa 6 tot 8 weken het trainingsveld blauw- en zwart kleurt door al onze trainende leden!

Omdat er vaak best wel een groot kostenplaatje aan zo’n kledingset hangt bij verschillende externe aanbieders hebben wij als vereniging weten te regelen dat wij de set bij leden kunnen aanbieden voor een verkoopprijs van €125 per set.

Hierbij kunt u dus 7 artikelen voor een spotprijs aanschaffen binnen de vereniging. De set kan ook bedrukt worden met persoonlijke initialen, maar hier zou dan een meerprijs voor in rekening komen, afhankelijk van de hoeveelheid initialen die u bedrukt wil hebben per kledingstuk. Het vermelden waard is dat wij vanuit de realisatie van dit kledingpakket ook een korting van 10% bovenop de prijs hebben gekregen door Klaver Sport uit Enschede, hierdoor is de prijs dus op €125 per set komen te staan.

Omtrent de maat die u wenst te bestellen kan ik u aanraden de pasmaat van Nike aan te houden. Deze is te vergelijken met onze kledinglijn van Macron. Wanneer u dus alle trainingskleding- of wedstrijdkleding in maat L hebt, dan zou dit bij onze kledinglijn ook zo zijn.

Bent u overtuigd geraakt van onze prachtige kledinglijn en wilt u deze bestellen? Dit kan via TC@sdodoetinchem.nl .

Wij willen u vragen in de betreffende e-mail de volgende gegevens te verstrekken zodat de bestelling in order kan worden verwerkt:

– Voor- en achternaam:

– Datum van bestelling:

– Kleding- en sok(ken) maat:

-Ik ga akkoord met de betaling- en verwerking van mijn bestelling:

De betaling omtrent de kledinglijn is op verschillende manier(en) mogelijk en zou per persoon bekeken worden wat de mogelijkheden hiervan zijn. Voor ieder lid zullen wij een passende betaalmethode toepassen. In de toekomst zullen wij samen met www.klaversport.nl een webshop inrichten waar iedereen zelf zijn artikelen kan aanschaffen. Alle bestelling(en) worden geleverd- en zijn dus ook af te halen in het clubhuis van onze scheidsrechtersvereniging. Zodra de bestelling en betaling zijn voltooid zult u van de technische commissie een bericht ontvangen omtrent de ophaalavonden van uw set.

Wij hopen iedereen te hebben overtuigd om onze prachtige kledinglijn aan te schaffen en voor vragen kunt u ten alle tijden terecht bij de technische commissie via: tc@sdodoetinchem.nl .

Mede namens de gehele technische commissie, Jesper Sanders