Huldiging jubilarissen 2020 en 2021 – Gerard Seesing en Johan Raasing.

Beste SDO leden,

Afgelopen week hebben we 2 jubilarissen binnen onze vereniging in het zonnetje gezet. Voor velen van ons bekende personen, voor andere misschien helemaal niet. Het gaat hier namelijk over Johan Raasing uit Duiven, en Gerard Seesing uit Keijenborg. Deze twee heren zijn inmiddels alweer velen jaren lid van scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken. Zij hebben vroeger zelfs nog een hele tijd meegetraind met de groep in Didam. Deze heren zijn respectievelijk al 25 (Johan red.), en 40 (Gerard red.) lid van de SDO.

Het jubileum was voor Johan Raasing eigenlijk al vorig jaar, maar wegens het corona virus kon deze oorkonde en speld niet uitgereikt worden. Johan hebben we de vorige inhaalronde in januari 2021 niet kunnen bezoeken daar wij een onjuist adres in ons bestand hadden. Johan was blij verrast dat het bestuur deze oorkonde met bijbehorende speld en bloemen kwam uitreiken. Hij heeft namelijk vorig jaar zijn lidmaatschap opgezegd, maar gaf aan na de corona periode misschien weer eens langs te komen en sfeer te gaan proeven. Johan je bent altijd welkom, en nogmaals de felicitaties vanuit de gehele vereniging.

Voor Gerard Seesing was dit wel het juiste jaar van zijn huldiging. De reis werd voortgezet van Duiven richting Keijenborg waar Gerard zijn oorkonde en speld in ontvangst nam. Gerard is nog altijd trouw lid, en bezoekt altijd de velen activiteiten binnen de vereniging. Ook is hij bij elke Algemene Ledenvergadering aanwezig. Gerard is alweer 40 jaar lid, dus dit kon niet zomaar overgeslagen worden. Hij gaf zelf ook aan nog altijd met veel plezier richting Doetinchem te komen. Wij hopen Gerard nog vaak te mogen begroeten in Doetinchem, en feliciteren hem dan ook met zijn 40-jarige jubileum!

Namens de media commissie,

Jesper Sanders