Huldiging Frank Sanders – Zilveren scheidsrechters speld 2020

Zilveren scheidsrechters speld uitgereikt aan Frank Sanders.

Velen is het misschien niet ontgaan, maar voorzitter Frank Sanders is afgelopen week gehuldigd vanuit onze vereniging en de COVS (Centrale Organisatie Voor Scheidsrechters) met de zilveren scheidsrechters speld. Het jubileum was ook voor Frank Sanders eigenlijk al vorig jaar 2020, maar wegens het corona virus kon deze oorkonde en speld niet uitgereikt worden. Frank was blij verrast dat het bestuur alsnog deze oorkonde met bijbehorende speld en bloemen kwamen uitreiken.

Frank heeft zich de afgelopen jaren, en tot op heden nog steeds, met veel passie en plezier ingezet voor de SDO en COVS. Frank heeft onder andere deelgenomen aan het landelijke bestuur COVS, districtsbestuur COVS, en is tot op heden voorzitter van onze geweldige vereniging.Frank is een man die hart voor de club heeft, maar altijd eerlijk en rechtvaardig probeert de gehele vereniging op de kaart te zetten, aldus bestuurslid Ab Brussen. Hij heeft in de afgelopen jaren, mede door de gehele vereniging, de scheidsrechtersvereniging Doetinchem en omstreken weer bruisend en levend gemaakt. Het mooie is dan ook dat de groep steeds meer groeit met aanwas van jonge leden. Dit geeft wel aan dat onze vereniging leeft. Frank geeft zelf altijd aan dat hij dit niet alleen kan, maar samen met de gehele vereniging doet.

Vanuit het bestuur, maar zeker ook vanuit de gehele vereniging, en COVS, feliciteren wij Frank met zijn Zilveren scheidsrechters speld, en hopen wij dat hij nog langs aan onze vereniging verbonden blijft.

Op naar goud Frank!

De media commissie SDO.