Beëindiging Achterhoek-Cup seizoen 2020-2021

Beste Lezer(s),

Het zal niet als een verrassing komen maar net als vorig seizoen heeft de Achterhoek Cup organisatie besloten om de 9e editie definitief te beëindigen.

Dit besluit heeft even op zich laten wachten omdat er hoop was dat er rond medio april 2021 het toernooi toch voortgezet kon worden.

Gezien de laatste ontwikkelingen m.b.t. het coronavirus en de beslissingen van onze overheid werd duidelijk dat dit onmogelijk was.  

De Achterhoek Cup organisatie, met als trouwe hoofdsponsor Facillity Groep Nederland, gaat zich nu voorbereiden op de 10e editie van de Achterhoek Cup. De teams krijgen op korte termijn een uitnodiging om zich hiervoor in te schrijven.

Namens de SDO ACC willen wij jullie enorm bedanken voor jullie inzet voor de Achterhoek Cup wedstrijden en wij gaan er vanuit dat wij in het nieuwe seizoen weer Achterhoek Cup wedstrijden mogen fluiten / assisteren.

Als er weer duidelijkheid is over de 10e editie dan zal er een mail verstuurd worden naar onze SDO leden met de mogelijkheid om zich aan te melden voor het fluiten / assisteren van de Achterhoek Cup wedstrijden seizoen 2021/2022.

Nogmaals bedankt en blijf gezond.

Met vriendelijke groet,

SDO AchterhoekCupComissie

Emiel / Gerard / Erik