Frank viert 10 jaar voorzitter SDO

Het is 20 februari 2024
Vanaf die dag precies 10 jaar voorzitter van onze vereniging, Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken (SDO).

Ik kijk met heel veel plezier en trots terug op 10 jaar voorzitterschap van Scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken en wil iedereen bedanken voor zijn/haar rol in de ontwikkeling van onze mooie vereniging:

Start 20 februari 2014

Joost Soeter; het was mooi om samen met jouw en de overige bestuursleden destijds het wiel in beweging te zetten. Veel van onze ideeën zijn in de praktijk een succes gebleken;

Dank alle leden, bedankt voor jullie steun de afgelopen jaren. Ook voor jullie begrip.

Onze sponsoren, bedankt voor jullie ondersteuning zodat er veel georganiseerd kon worden voor onze leden en we als SDO herkenbaar werden in de regio en op landelijk niveau.

Onze trainers, heel erg bedankt voor jullie enthousiaste en stimulerende manier om de conditie naar een hoger peil te brengen.

Bedankt iedereen die in een commissie hielp bij het ontwerpen van de kledinglijn, bij het organiseren spelregelavonden, technisch avonden, cursusavonden en opleidingen alles in het teken van het opleiden van scheidsrechters, assistent-scheidsrechters, begeleiders en coaches van voetbalwedstrijden, bij het regelen van zoveel dingen die soms bijna geen naam hebben, maar net zo onmisbaar zijn als fluiten van een voetbalwedstijd op welk niveau dan ook.

Alle voormalige en huidige bestuursleden bedankt voor de plezierige manier om bij te sturen waar nodig, het juiste verzet te schakelen zodat de bestuurlijke snelheid op peil bleef en bij te remmen als dat soms ook even nodig was;

Alle leden bedankt voor jullie vertrouwen. Het is een eer om jullie voorzitter te zijn en we gaan nog een paar jaar door.

Geschreven door Frank Sanders