Evenement Schalke’04 – Borussia Mönchengladbach REMINDER! nog paar plekken beschikbaar

Beste leden,

De technische commissie heeft beslist het technische weekend om het jaar te houden. Dat betekend dat het volgende technische weekend wordt gehouden in 2021. We hebben wel een alternatief bedacht voor 2020. We kunnen met maximaal 20 personen naar een wedstrijd van Schalke ’04.

We hebben namelijk in samenwerking met de Duitse voetbalbond (DFB) en Schalke ’04, 20 kaarten weten te regelen, om deze wedstrijd te bezoeken op 17 januari 2020.

Het betreft de wedstrijd Schalke ’04 – Borussia Mönchengladbach, in de Veltins Arena.

Om deel te nemen aan deze activiteit, dien je lid te zijn van de SDO, en te fluiten voor de KNVB. Je moet een KNVB pas hebben om jezelf te kunnen legitimeren voor deze wedstrijd. Hieronder enkele belangrijke info: 

·         Aanmelden kan vanaf maandag 9 december 2019, 12:00 uur (aanmeldingen voor 12:00 worden niet meegerekend)

·         Vol=vol! Hier is geen discussie over mogelijk.

·         Bij meer dan 20 aanmelden word er door de technische commissie een reservelijst aangemaakt. Degene die zich dus als 21e aanmeld, is ook als 1e op de reservelijst. 

·         De eigen bijdrage voor deze activiteit bedraagt 30 euro. Indien u bevestiging krijgt voor deelname aan deze activiteit, verzoeken wij jullie dit bedrag contant af te geven voor vertrek naar deze wedstrijd.

De eigen bijdrage van 30 euro is bepaald o.b.v. 20 deelnemers. Bij minder dan 20 deelnemers wordt dit bedrag naar boven aangepast.

Wij beseffen dat we wellicht leden moeten teleurstellen, omdat we maar 20 kaarten te beschikking hebben. Wij willen echter deze gelegenheid niet aan ons voorbij laten gaan.

Opgeven voor deze wedstrijd kan via: TC@sdodoetinchem.nl

Met vriendelijke groet,

De Technische commissie.