Activiteiten de komende periode (2017/18)

Langzamerhand staat de kerstvakantie weer voor de deur en dat betekent dat het weer tijd is om de kerstdagen gezellig met de familie en vrienden door te brengen. Een kleine week later laten we 2017 achter ons en stappen we vol goede moed het jaar 2018 binnen. Hieronder vindt U een overzicht van de activiteiten/data voor de komende periode die van belang zijn.

21 december 2017 19.45 uur – Laatste trainingsavond 2017
Onder leiding van Richard en Harrie zal er voor de laatste maal getraind worden in 2017. We hopen zoveel mogelijk leden op het veld te zien.

4 januari 2018 20.00 uur – Nieuwjaarsreceptie van de SDO
Om 20.00 uur zal de inloop zijn voor de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie in ons clubgebouw. Een informeel samen zijn, met wat formele zaken (nieuwjaarsspeech van de voorzitter en de uitreiking van de Derk Besselink bokaal) die de revue passeren. Alle leden en partners zijn van harte uitgenodigd.

6 januari 2018 – Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi te Kampen
Het voetbalteam van de SDO zal ook dit jaar weer deelnemen aan het Jan Willem van Essen zaalvoetbaltoernooi voor COVS-teams, georganiseerd door de SZO Zwolle. Vorig jaar werd het toernooi door een grote hoeveelheid sneeuw afgelast. Dit jaar gaan we vol goede moed naar Kampen en zullen we de eer van de SDO weer hoog houden. Supporters zijn van harte welkom 🙂

11 januari 2018 19.45 uur – Eerste trainingsavond 2018
Onder leiding van Richard en Harrie zal er voor de eerste maal getraind worden in 2018. We hopen zoveel mogelijk leden op het veld te zien.

We hopen jullie zoveel mogelijk geïnformeerd te hebben. Kijk ook eens in onze agenda op de site. Hier zijn al veel activiteiten te vinden.

Het bestuur