Winnaar Achterhoek Cup 2018/2019 speelde op 4 juli 2019 tegen De Graafschap

Tijdens de Achterhoek finaledag d.d. 22 juni jl. versloeg AZSV uit Aalten DZC’68 uit Doetinchem d.m.v. shoot outs. Eén van de gewonnen prijzen van was een thuiswedstrijd tegen de Graafschap. Wij, als SDO ACC, hadden het volgende kwartet aangesteld.

Scheidsrechter:Jeroen Sanders

1e ass. scheidsrechter: Erno Hannink

2e ass. scheidsrechter:John Dijkman

4e official:Tom Giezen

Op 4 juli jl. werd er om 19:00 uur afgetrapt in Aalten. De organisatie was weer voortreffelijk geregeld, want regel zo’n wedstrijd maar eens op korte termijn.

De Graafschap speelde met twee verschillende teams dus werd er in de rust veel gewisseld. Werk aan de winkel voor onze Tom. Maar hij deed dit met verve. Daar kan Ab nog wat van leren.

Alhoewel de Graafschap veel de bal had, hield AZSV de linies aardig gesloten. Ruststand 0-0. Meteen na de rust in de 48e minuut scoorde Jordy Thomassen de 0-1. Iedereen verwachtte dat de Graafschap door zou pakken maar niets bleek minder waar. AZSV scoorde in de 57e minuut, na een mooie aanval, de 1-1 door Niek te Veluwe. Hierna ging het spel op en neer en bewonderingswaardig hield AZSV stand. Het bleef uiteindelijk bij deze 1-1 eindstand.

Natuurlijk complimenten, niet alleen voor beide ploegen die een vermakelijke wedstrijd op de mat legden, maar ook voor ons SDO kwartet. Prima optreden, heren !!

Hiermee sluiten we het seizoen 2018/2019 af en gaan genieten van een welverdiende vakantie. Tot aankomend seizoen !