Axiwi International draagt bij aan de Achterhoek Cup 2019

Afgelopen zaterdag (22-6-2019) waren in Doetinchem (Gelderland) de finales van de Achterhoek Cup. Deze organisatie biedt een bekertoernooi voor zowel Jeugd Onder De 15 jaar (JO15-1) & standaard elftallen uit de Achterhoek, waar teams hun kwaliteiten op een eventueel hoger niveau kunnen laten zien. Hierin levert de scheidsrechtersvereniging Doetinchem e.O. scheidsrechters, om de wedstrijden zo goed mogelijk te laten verlopen. Afgelopen zaterdag waren de finales.

Gespannen gezichten bij de heren die aan de aftrap mochten verschijnen als teams, maar ook zeker bij de (assistent) scheidsrechters en beide vierde officials. Het waren twee wedstrijden met strijd en passie. Bij deze finales mochten wij gebruik maken van de headsets van Axiwi International.

Velen van de aanwezigen hadden hier nog nooit gebruik van gemaakt, maar hebben dit als zeer prettig en super functioneel ervaren. De oortjes waren zeer makkelijk in te stellen en aan te sluiten voor een goede communicatie tijdens beide wedstrijden. Wij als scheidsrechtersvereniging willen daarom Axiwi International hartelijk bedanken voor hun bijdrage aan de Achterhoek Cup finale, en hopen volgend jaar weer gebruik te mogen maken van hun diensten!

Geschreven door: Jesper, Lid technische commissie