Verslag Sinterklaas feest SDO 2018

Verslag Sinterklaas feest SDO 2018.
Van afgelopen Donderdag 22 november.

Vol verwachting klopt ons hart, het is donderdagavond, scheidsrechters avond, waar normaal de heren na de training aan het bier zitten, is het vanavond tijd voor de kinderen.. !!

Na het welkomstlied wat volgens zwarte piet iets uitbundiger mocht, dansen en sprongen de kinderen in de kring, kijkend of ze ook Sinterklaas zien..want deze was de weg kwijt of zat in de verkeerde kantine? Jennifer dacht iets gezien te hebben, waarop zwarte piet aangeeft, dat alle kinderen moeten zoeken.. Wat een geluk, ze vinden Sinterklaas.. Nadat de staf is weggezet, begroet Sinterklaas enkele kinderen. O.a andere kleine Lisa.. Maar ook ‘grote’ kinderen zijn dit jaar weer aan de beurt.. Er wordt een groot geheim door Sinterklaas en zijn zwarte piet onthult, ja door de schoorsteen luisteren heeft soms zo zijn voordelen.. Frank Sanders en Rene Meulenbeek zijn al 25 jaar trouw supporter van A.F.C Ajax en dat terwijl ze het zelf niet eens wisten.. maar ik snap het wel, hoe kun je nou voor Vitesse
of PSV zijn.. Ze krijgen als herinnering een foto mee en ook krijgt deze foto een mooie plaats in het thuishonk. De foto geeft hun 25 jarig trouwe aanhang weer van hun prachtige club!!
Later wordt er aan de kinderen en andere vele aanwezige speculaaspoppen, chocoladeletters en cadeautjes uitgedeeld.. Wat was het weer een gezellige avond waar jong en oud elk jaar weer naar uitkijken!
Tot volgend jaar Sinterklaas en zwarte piet..