Beltona Cup

Beste SDO leden,

Een maand geleden is een gedeelte van de Beltona Cup binnen de regie van de SDO gekomen. De Beltona cup is een bekertoernooi voor teams van onder de 21 jaar. Deze cup is ontstaan om beloften teams meer ruimte te geven voor ervaringen.  Dit geldt ook voor junior scheidsrechters, om hen te laten wennen aan het hogere niveau in verschillende wedstrijden.
We willen het stukje aanstellingsregie dan ook direct in een nieuw jasje steken. Vanuit meerdere besprekingen is beslist dat de Beltona Cup nu onder de technische commissie valt. Dit houdt in dat wij een 1e aanspreekpunt hebben, in de naam van Jesper Sanders, en dat de technische commissie als ”back-up” word gezien. Jesper gaat er voor zorgen dat de wedstrijden worden bezet met een arbitraal trio, vanuit de scheidsrechters vereniging Doetinchem E.O.

De ploegen die wij mogen aanstellen zijn:
  • VV-Vorden O21
  • Concordia-W O21
  • Eldenia O21
Binnen de SDO willen wij dan ook iedereen de gelegenheid geven om bij deze wedstrijd(en) te mogen fluiten/assisteren.  Wel hebben we de voorkeur om iedereen op zijn hobby te zetten die zij bij de KNVB ook vervullen. 
Lijkt u het leuk om deze wedstrijden te fluiten/assisteren, dan vragen wij u onderstaande lijst in te vullen voor maandag 31 december a.s. ​en te mailen naar TC@sdodoetinchem.nl
 
Voornaam + Achternaam     :
KNVB relatiecode                   :
Mobiel nummer                     :
E-mail adres                            :
Actief in groep als scheidsr. :
Actief in groep als ass. sch.  :
 
Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden door de technische commissie, en worden alleen gebruikt worden als wij informatie of aanstellingen m.b.t. de Beltona Cup willen delen.

 

We hopen dat we op veel leden een beroep mogen doen tijdens deze mooie wedstrijden!