Wil jij wedstrijden fluiten in de Achterhoek Cup?

SDO’ers! Na de vakantieperiode hebben wij, denkt de SDO AC Commissie, allemaal weer ontzettend veel zin om weer actief als KNVB official een wedstrijd te leiden c.q. assisteren.

De (ass) scheidsrechters die afgelopen seizoen actief zijn geweest in de Achterhoek Cup zijn door ons al benaderd met de vraag of wij weer een beroep op hun kunnen doen voor de Achterhoek Cup seizoen 2017 / 2018.

In ons ledenbestand zijn ook actieve (ass) scheidsrechters die afgelopen seizoen niet bij de Achterhoek Cup wedstrijden betrokken waren maar misschien aankomend seizoen wel beschikbaar zijn. Vandaar dit bericht.

Als u beschikbaar bent als (ass) scheidsrechter voor de Achterhoek Cup wedstrijden dan aub onderstaande gegevens (in het rood) invullen.

KNVB relatiecode:
Voor en achternaam:
Woonplaats:
Mobiel nummer:
E-mail adres:
Actief in groep als scheidsrechter:
Actief in groep als assistent-scheidsrechter:
Blokkade naam vereniging:

Uw gegevens zullen vertrouwelijk behandeld worden door de SDO Achterhoek Cup Commissie en zullen alleen gebruikt worden als wij info m.b.t. de Achterhoek Cup met u willen delen en natuurlijk bij de aanstellingen van de Achterhoek Cup wedstrijden. 

Wij proberen als Achterhoek Cup Commissie rekening te houden met uw niveau maar het kan voorkomen dat u aangesteld wordt boven of onder uw niveau. We hopen dan ook op uw medewerking hieromtrent.

Scheidsrechters die zich aanmelden zullen meegenomen worden in de aanstellingen voor aankomend seizoen in de Achterhoek Cup. Deze aanstellingen zullen ook aankomend seizoen te zien zijn in uw KNVB portaal / app.

Na uw aanmelding zult u via de mail geïnformeerd worden omtrent data van de wedstrijden, reglementen,onze contactgegevens, vergoedingen etc. etc. Er worden geen garanties afgegeven omtrent aanstellingen / aantal aanstellingen / rol verdeling etc. etc.

Op donderdag 28 september a.s. om 20.30 uur is er een informatieavond omtrent de Achterhoek Cup 2017/2018. Mocht u aangegeven hebben beschikbaar te zijn voor de AC wedstrijden dan hopen wij dat u op deze avond aanwezig bent. Locatie is ons SDO clubgebouw aan de Bezelhorstweg 83 te Doetinchem.

Aub uw aanmelding voor dinsdag 5 september a.s. mailen naar AC@sdodoetinchem.nl

Met vriendelijke groet,

SDO Achterhoek Cup Commissie
Emiel – Marcel – Gerard