Week van de scheidsrechter

Beste SDO leden,

Inmiddels zijn wij bij de SDO al weer volop aan de gang met trainen, en is ook de jeugd afgelopen zaterdag weer begonnen met de competitie.

Alle commissies binnen de SDO zijn dus ook weer aan de bak om een leuk en leerzaam jaar voor de vereniging neer te zetten.

Van 3 t/m 11 oktober 2020 staat dan ook weer de week van de scheidsrechter voor de deur, en dit jaar anders dan normaal. Vanuit de KNVB in combinatie met de COVS Nederland worden er namelijk geen gastsprekers richting scheidsrechtersverenigingen gestuurd. Een volledig begrijpelijk besluit, maar wij als SDO willen deze week niet zo maar aan ons voorbij laten gaan.

Op zaterdag 3 oktober 2020 organiseren wij namelijk de enige echte en officiële SDO PUB QUIZ! De technische commissie gaat in samenwerking met de spelregelcommissie een mooie en gezellige avond opzetten waar iedere (assistent-) scheidsrechter welkom is.

De invulling van de avond word nog even als verrassing gehouden. De inloop, in ons clubgebouw in Doetinchem, is om 19:30 uur.

Wij willen daarom graag beginnen om 20:00 uur.

Wilt u hierbij ook aanwezig zijn? Geef uw voor -en achternaam dan even door via: TC@sdodoetinchem.nl.

Wij hopen op veel aanmeldingen, zodat wij er met zijn allen een mooie avond van kunnen maken. Hierbij moeten dan wel de Corona richtlijnen gevolgd worden. Helaas moeten we een aanmeldstop van 35 personen aanhouden, anders kunnen deze richtlijnen niet opgevolgd worden. VOL=VOL!

Met gastvrije groet,

De technische commissie in samenwerking met de spelregelcommissie.