Verslag de Graafschap – ADO

Beste leden,

Hierbij het verslag van de Graafschap – ADO van afgelopen vrijdag.‘Op 21 april 2023 konden alle leden voor 10 euro naar deze wedstrijd.

Deze wedstrijd was nog belangrijk voor beide ploegen. Ze konden beide nog nacompetitie bereiken. Door de medewerking van Frans Heister konden we aan deze kaartjes komen. Het was jammer dat slechts 8 leden van de SDO gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid om voor 10 euro een wedstrijd in KKD competitie te bekijken.

De Graafschap begon sterk aan de wedstrijd. Twee enorme kansen binnen 5 minuten. Beide jammer genoeg op de paal. Daarna bleef de Graafschap de ploeg met het meeste balbezit echter het tempo was erg laag en ADO had geen enkele moeite om de aanvallen van de Graafschap tegen te houden. Met de rust was het nog steeds 0 – 0. Na de rust hetzelfde beeld. De Graafschap heeft de bal maar worden niet echt gevaarlijk. Vijf minuten voor het einde een uitval van ADO. Ongelooflijk maar waar 0 – 1. De resterende tijd gaat het tempo wel omhoog bij de Graafschap maar ze scoren niet meer. De kans op nacompetitie is nu wel erg klein geworden.

De ontspannings commissie van de SDO had een mooiere wedstrijd verwacht. Helaas kunnen wij hier ook niets aan doen.

De Ontspanningscommissie van de SDO.