Verslag afsluiting seizoen

Afgelopen donderdag was de laatste training van dit seizoen. Een seizoen zoals niemand van ons nog heeft meegemaakt. Eigenlijk een seizoen zonder einde. Geen kampioenen, geen nacompetitie of bekerfinale. Maar wel veel verdriet om zieke of overleden familie of kennissen. Misschien ook wel onder de S.D.O. leden. En het einde is nog niet in zicht.Normaal hebben we in juni altijd het eindfeest in Wehl. Dit kon echter ook niet doorgaan vanwege de Corona. Toch meende het bestuur nadat de Corona maatregelen iets waren versoepeld dat we na de laatste training afgelopen donderdag iets moesten doen om het seizoen toch nog een beetje vrolijk af te sluiten.

onze interim trainer Walter en Dick kregen nog een leuke attentie voor hun inzet

Alle leden waren uitgenodigd om zich op te geven voor de laatste training. Dit hebben 33 leden gedaan. Ze werden na de training getrakteerd op een consumptiebon en een gratis barbecue.. Deze keer geen partners aanwezig anders kon de 1,5 meter niet gehandhaafd worden. Desondanks was het een gezellige avond.De kosten voor deze avond zijn door de vereniging en de ontspanningscommissie gezamenlijk betaald.

BBQ meister AB aan het werk


We hopen een ieder weer gezond terug te zien op de eerste  training van het nieuwe seizoen, en dat is al op 20 augustus.

Onze trainer in actie


Namens bestuur en ontspanning commissie

nog een prettige vakantie.

nog meer foto’s bekijken van deze geslaagde BBQ , klik hier onder op de link voor de mooie plaatjes geschoten door onze fotograaf Jan Kupper.