Seizoen 2020 – 2021

Beste leden, sponsoren en donateurs

Sommigen van u genieten nog van haar of zijn vakantie en andere zijn al weer aan het werk. Voor de voetbalverenigingen is de voorbereiding weer in volle gang. Diverse collega scheidsrechters zijn ook al weer in voorbereiding en fluiten/vlaggen diverse wedstrijden. Zoals u in de media kunt horen en lezen laait de COVID-19 weer op.Laten we met z’n allen ons gezonde verstand gebruiken en de richtlijnen van het RIVM blijven volgen. Het gaat uiteindelijk om de gezondheid van ons allen en met name voor de zwakkere in onze samenleving.

Aankomende donderdag 20 augustus 2020 zullen de trainingen weer worden hervat. Voor de meeste van ons begint dan de voorbereiding voor het seizoen 2020 – 2021. In de afgelopen periode heeft het bestuur diverse gesprekken gevoerd met v.v. Doetinchem. We waren eruit dat wij op donderdag op het kunstgras op sportpark Bezelhorst (veld Graafschap) konden trainen. Door verschuiving in het rooster van de v.v. Doetinchem konden de afspraken helaas, niet concreet worden. Dat betekent dat wij het nieuwe seizoen starten bij de ARGO. Het bestuur zet de gesprekken voort en zal u hiervan op de hoogte houden zodra er nieuws is.

Vanuit de sponsorcommissie kunnen wij u melden dat er twee nieuwe sponsoren onze vereniging ondersteunen de aankomende drie jaar. Tevens hebben er twee leden zich aangesloten bij de club van 50.

Vanuit de commissie werving en behoud kan gemeld worden dat de cursussen voor het najaar weer vol beginnen te lopen. Tevens word er momenteel tussen de commissie werving en behoud, Technische commissie en het bestuur een grote campagne opgezet om meer vrouwelijke scheidsrechters te betrekken bij onze vereniging. We zijn blij dat onze twee vrouwelijke leden Romy en Julia Vermeer het gezicht van de campagne willen zijn.

We zullen hierbij de gehele Achthoek en uiteraard onze donateur vereniging bij betrekken. Dus blijf onze website volgen: www.sdodoetinchem.nl

Tijdens de slotavond heeft de technische commissie de datum voor het technisch weekend voor het jaar 2020 bekend gemaakt. Noteer vast in uw agenda 22, 23 en 24 januari 2021. Het wordt weer een prachtig weekend met veel activiteit. De commissie zal u de aankomende periode op de hoogte houden.

Het bestuur wenst u een heel mooi seizoen 2020 – 2021. Pas goed op elkaar en blijf gezond!

Met vriendelijke groet,

Frank Sanders

Voorzitter.