Update technisch weekend 2022

Beste vrienden- en tevens leden van de sdo,


Zoals bij de aangemelde leden bekend staat het technisch weekend voor aankomend jaar weer op de planning. Tot onze teleurstelling moeten wij helaas jullie mededelen dat januari 2022 niet mogelijk is betrekkende de huidige maatregelen die verlengd worden tot midden januari 2022.

Hierdoor kunnen wij ons als technische commissie niet volledig voorbereiden en lopen we te veel risico op besmettingsgevaar binnen onze vereniging.


Wat zijn hier de gevolgen van denkt u nu waarschijnlijk. We gaan met de technische commissie kijken of we eventueel een andere datum kunnen prikken. Hiervoor houden wij nauwlettend de maatregelen in de gaten en proberen wij hier een middenweg in te vinden.

Alle deelnemers die al reeds betaald hebben kunnen de keuze maken om het bedrag teruggestort te krijgen of het bedrag te laten reserveren voor het volgende technische weekend. Ik zou u willen vragen deze keus door te sturen naar: TC@sdodoetinchem.nl met eventueel bijbehorend rekeningnummer.


Een lastige keuze voor ons als commissie, maar op dit moment het meest logische betrekkende de nog steeds hoge besmettingscijfers en huidige maatregelen die reeds zijn verlengd door het kabinet.

Wanneer er over bovenstaande keus en verantwoording nog vragen zijn ontstaan kunt u ten alle tijden contact opnemen met onderstaande contactpersonen.


Met vriendelijke groet,

Jeroen, Julia, Ramon en Jesper

Technische commissie scheidsrechtersvereniging Doetinchem