Uitnodiging in Kader van de week van de SCHEIDSRECHTER

Mentale weerbaarheid en praktijkervaringen.

 

Vandaag start de Week van de Scheidsrechter (6 t/m 14 oktober). Een mooie gelegenheid om alle (assistent-) scheidsrechters te bedanken voor de bijdrage die zij leveren aan het voetbal! Want zonder de inzet van vele duizenden (assistent-) scheidsrechters en spelbegeleiders is het niet mogelijk om mensen te laten voetballen, supporters te laten genieten van het spel en ouders trots te laten zijn op hun kind.

Ook Scheidsrechters vereniging Doetinchem e.o. organiseert een avond voor haar leden en andere belangstellenden. Een avond waar de (assistent-) scheidsrechters nieuwe inzichten bijgebracht worden door 2 fenomenen uit het betaald voetbal. Richard Polman (assistent-) scheidsrechter en Jeroen Sanders.

Op Donderdag 11 oktober 2018 nodigt de SDO jullie uit deze avond bij te wonen. Richard en Jeroen zullen jullie meenemen in hun ervaringen van het hedendaagse voetbal.

 

Programma Deze avond:

  • 19:00 – 20:00 uur. We starten met een training van een uur onder begeleiding Harrie Mellendijk en Richard Polman. De training toegankelijk voor jong en oud.
  • 20:00 – 20:30. Er is een half uur gelegenheid om te douchen en om te kleden.
  • 20:30 – 21:15 uur. Richard Polman en Jeroen Sanders geven een presentatie over mentale weerbaarheid en praktijkervaringen.
  • 21:15 – 21:30 uur. Cadeau week van de scheidsrechter.

Hierna kunt u  gezellig napraten onder het genot van een drankje in de kantine van de SDO.

Wanneer u niet meer zo sportief kan zijn, bent u natuurlijk ook van harte welkom. De kantine is van 19:30 uur open voor lekker kopje koffie.

U bent dus van harte welkom op ons bezoek adres: Bezelhorstweg 83, 7009 KK Doetinchem.