Themabijeenkomsten najaar 2019

Beste officials,

Om je aan te melden voor de technische richtlijnen is het van belang om de onderstaande stappen te doorlopen:

De aanvangstijd is 19:30 en zal rond 22:00 uur afgelopen zijn.

District: Oost

Type: Themabijeenkomst

Categorie: Wedstrijdofficials

Subcategorie: Themabijeenkomsten Technische Richtlijnen

Beste official,

Het seizoen 2018/2019 zit erop. Het nieuwe voetbalseizoen begint in het hele land vanaf 31 augustus met bekerwedstrijden. De eerste competitiewedstrijden zijn op 21 september. Net als in de voorgaande seizoenen organiseren wij voor de officials themabijeenkomsten. Graag nodigen wij jou uit om aan te sluiten op de door jou gewenste locatie.

Op de themabijeenkomsten staan de spelregelwijzigingen centraal. Ook wordt de spelregeltoets afgenomen. Net als vorig seizoen is de bijeenkomst in september de enige waarop je punten kunt verdienen die meetellen voor de ranglijst. Deze uitnodiging is niet van toepassing voor scheidsrechters uit het OPS en CPS.

Rapportage / begeleiding veldvoetbal

Scheidsrechters uit de groepen ZASG, ZASH (alleen in Noord), ZASI, ZOSG, ZOSH, ZOSI, ZAJD (alleen in Noord), ZAJE, ZAJF en ZAJG worden niet gerapporteerd, maar kunnen op basis van eigen motivatie in aanmerking komen voor begeleiding. Voorwaarde voor begeleiding (en dus ook voor een eventuele plaatsing aan het einde van het seizoen in een naastgelegen hogere groep) is het bezoeken van een themabijeenkomst incl. spelregeltoets bij de start van het seizoen. Dit geldt voor alle duidelijkheid dus ook voor mensen die aangeven niet in aanmerking te willen komen voor begeleiding. Geen themabijeenkomst bezoeken zonder afstemming, betekent dat er geen begeleiding en dus geen voordracht voor plaatsing zal plaatsvinden. Aan het begin van het seizoen zal door de scheidsrechter-begeleider geïnventariseerd worden wie begeleiding wil.

Aanmelden kun je doen via KNVB Assist door HIER te klikken. Op deze pagina vind je ook veel meer informatie over de inhoud en locaties van de themabijeenkomsten.