Terugblik afsluitende BBQ

Op donderdag 15 juli hebben we toch nog een leuke afsluiting van het seizoen gehad. Ondanks dat het seizoen voor de 2e keer op rij door de corona in het soep was gelopen.

Nadat de laatste training door Harrie en Richard was afgesloten, hadden Ab, Gradus, René en Gerard alles klaar gezet voor de bbq. Ook dit jaar was dit weer allemaal op en top goed verzorgd door de Fam. Hietkamp uit Kilder

Ab begon alvast wat vlees te bakken, zodat niet iedereen moest wachten op het vlees. Langzaam druppelde de kantine vol met onze mensen, in totaal 37.

Nadat Gradus namens de ontspanningscommissie iedereen toesprak en vertelde dat alles deze avond gratis was, werd de bbq geopend. Tonnie en Thea zorgden deze avond weer voor de nodige drankjes.

Ondertussen had Ab al heel wat vlees gebakken. Er waren natuurlijk weer mensen die thuis niets gegeten hadden, want deze stonden al snel vooraan. Er waren ook mensen die dachten buiten aan tafel te gaan zitten bij Ab, met als voordeel dachten ze, om wel snel aan vlees te komen.

Maar Ab is niet om te kopen en ook zij moesten wachten op hun beurt. (o.a. Hans vd Sterren). Het slaatje wat er stond was wel heel snel op. Dat viel niet op. Ook binnen werd er het een en ander afgelachen, want onze Cor was weer gearriveerd.

Natuurlijk waren we ook weer blij om onze roekoekoe (René Meulenbeek) weer te verwelkomen naar zo’n periode. Het was uiteindelijk toch weer een geslaagde bbq avond op deze laatste trainingsavond van het seizoen 2020-2021. Voor de rest wensen wij iedereen een fijne vakantie.

Namens de ontspanningscommissie,

Ab, Gradus, René en Gerard