Sinterklaas bezorgd een lach op ieders gezicht

Beste leden,

Op 23 november was het moment aangebroken dat de Sint naar de SDO kwam. Het was een gezellige avond voor jong en oud. Voor de tijd was er een gezellig ontvang met speculaas, chocolademelk of ranja. Toen het moment eindelijk daar was, zong iedereen uit volle borst mee voor de Sint en Zwarte Piet. Op het moment dat Sinterklaas eenmaal op zijn stoel zat, was het tijd voor de verlanglijstjes van de kinderen.

Sinterklaas dacht echter ook aan de “grote” SDO leden en de pasgeboren kleinkinderen van de SDO leden. Die werden dus ook op wat leuks getrakteerd door Sinterklaas. Vlak voordat Sinterklaas het clubgebouw weer zou verlaten, werden er nog gauw wat kleine hulppieten ingeschakeld en die hadden de zware taak om alle speculaaspoppen rond te delen. Hierna was het tijd om Sinterklaas en Zwarte Piet weer uit te zwaaien en iedereen zong weer mee bij het afscheidslied.


Foto: Sinterklaas bij de SDO 2016

Na de aftocht van Sinterklaas werd er nog wat na geborreld door de “ouderen”, met wat pinda’s als versnapering. De “jongere” aanwezigen speelden nog wat met hun cadeaus of gingen na een geslaagde avond richting huis.

Graag wil de ontspannings-commissie nog wat mensen bedanken voor de gezellige avond:

  • Tonny en Theo voor de bardienst
  • René Meulenbeek voor de chocolademelk

… en natuurlijk Sint en Piet die volgend jaar hebben toegezegd op 22 november (2018) weer langs te komen!

De ontspannings-commissie, maar natuurlijk ook Sint en Piet, zien jullie dan graag weer terug!

— De foto’s van het jaar 2017 zullen zo spoedig mogelijk in ons fotoalbum te vinden zijn —