SDO online club bingo!

Inmiddels is het al weer een geruime tijd geleden dat alle leden elkaar hebben kunnen ontmoeten op een van de trainingsavonden of clubavonden van de SDO. Door corona is het bestuur genoodzaakt geweest om alle activiteiten binnen onze vereniging te staken. Mede door deze situatie komen er wel mooie alternatieven en ideeën naar voren. Hierdoor is door ondergetekenden de SDO online club bingo opgezet.

Op vrijdagavond 5 februari 2021 om 19:00 uur ’s avonds word de SDO online club bingo georganiseerd. Vanuit zowel de media- als ontspanningscommissie is een avond georganiseerd, waarbij ieder lid zich kan aanmelden voor een bingo avond vol spel en plezier. Vanuit een geheime zend locatie word de Bingo uitgezonden via de socials van de SDO. Bij aanmelding krijgt u hier meer informatie over.

De gehele avond is gratis en vrijblijvend. Hierdoor word u dus een gezellige avond aangeboden door de SDO. Aanmelden hiervoor kan via media@sdodoetinchem.nl Vermeld hierin even uw aanmelding en of u eventueel hulp nodig heeft met betrekking tot de online betrekkingen die aan deze avond vast zitten. Wij hebben namelijk genoeg computer techneuten in ons midden die u van A tot Z kunnen uitleggen wat op touw is gezet.

Wij hopen vanuit de gehele vereniging, van jong tot oud, van ervaren (assistent-) scheidsrechters tot beginners veel aanmeldingen binnen te krijgen, zodat wij met zijn allen een mooie avond kunnen organiseren.

Voor vragen kunt u terecht bij onderstaande contactpersonen.

Tot dan, Gerard de Graaf, René Meulenbeek, Ruben Bril en Jesper Sanders

Leden Media- en ontspannings commissie