Ab Brussen winnaar Derk Besselink bokaal 2020


Afgelopen maandag (18 januari red.) werd de Derk Besselink bokaal voor vrijwilliger van het jaar 2020 uitgereikt. Een prijs die normaal gesproken altijd op de nieuwjaarsreceptie wordt uitgereikt, maar helaas dit jaar geen doorgang kon vinden.

Dit jaar was anders dan anders, maar sommigen mensen hebben zich in dit onvoorspelbare en bijzondere jaar door Corona toch weer tomeloos weten in te zetten voor onze SDO. Met maar liefst 7 actieve commissies, bezet met 24 vrijwilligers, een hele actieve vereniging.

De Derk Besselink bokaal is dit jaar uitgereikt en vastgelegd via een Live video op Facebook. Een idee bedacht door de creativiteit uit de Media commissie. Hiermee was de uitreiking “live” te volgen bij het thuisadres van winnaar Ab Brussen. U kan deze opname terugkijken via: https://www.facebook.com/sdodoetinchem/videos/701534180729568

Ab heeft zich afgelopen jaar zowel in zijn bestuursfunctie, als aanspreekpunt voor de werving en behoud, weer ontzettend veel en goed ingezet voor de vereniging. De meeste die Ab, ondanks nog maar zijn korte periode bij de SDO al goed kennen, weten dat hij dit altijd met veel humor en bravoure doet.

Mede door zijn functie in werving en behoud blijft onze vereniging stabiel in het aantal leden. Er zijn veel jonge leden bij gekomen, daar waar wat oudere scheidsrechters afscheid hebben moeten nemen.

Vanuit hier wil het gehele bestuur, maar ik denk dat we wel vanuit de hele vereniging kunnen spreken, Ab feliciteren met zijn prijs en mooie bos bloemen voor Monique, en hopen wij dat hij zich dit jaar weer met veel passie en plezier in gaat inzetten voor de SDO.

Ab, van harte!

Jesper Sanders, lid van mediacommissie SDO