Rabobank Cheque T.W.V 750 euro ontvangen

Beste team Rabobank Graafschap

Allereerst nogmaals dank voor de cheque ter waarde van € 750, voor de SDO te Doetinchem, deze is met groot applaus ontvangen binnen onze vereniging.


De aanvraag is met ondersteuning van dhr. Gerard van Balveren tot stand gekomen en het doel is om de scheidsrechters op een hoger niveau te brengen binnen onze vereniging.
De expertise die we binnen de vereniging hebben willen we overbrengen via het ‘buddy systeem”. Koppelen van ervaren scheidsrechters aan (jonge) wat minder ervaren scheidsrechters en willen d.m.v. camera beelden, analyse en ondersteuning via headsets, scheidsrechters laten ontwikkelen en nog meer plezier te laten beleven aan onze hobby!

Zoals U al omschrijft kon fysiek de cheque niet overhandigd worden, dus bij deze wat impressie foto’s van het bestuur.
Als mede aanvrager voor de financiële ondersteuning mocht ik de cheque namens het bestuur thuis op de deurmat ontvangen en uiteraard content met de geste! Zie foto 3….mijn vrouw heeft me de hele dag met een grijns op het gezicht zien lopen…..

Maandag 19 oktober jl  hadden we bestuur vergadering staan en ook dit moment hebben we moeten aanpassen in deze Corona tijdperk en dat digitaal georganiseerd. Op de foto ziet U hoe geconcentreerd we onze agenda aan het doornemen zijn.


Uiteraard is het niet alleen serieus wat de agenda ons biedt, het met elkaar delen en vieren van de cheque wordt op foto met voltallig bestuur vastgelegd en ook straalt de blijdschap ervan af!!!

Graag houden we jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en sluiten af met nogmaals DANK!!

Namens bestuur en leden SDO Doetinchem


Ab Brussen (Werving en Behoud)