Promotie lijst KNVB officials SDO juni 2020

Na het per abrupt gestopte voetbalseizoen door Covid-19, was het tijd voor de promoties van alle KNVB-officials. Begin mei was door de KNVB al duidelijk gemaakt dat er dit seizoen geen promotie/degradatie zou plaatsvinden, maar dat er wel een plaatsingslijst kwam. Dit hield dus in dat de plekken van eventuele gestopte officials, of (assistent-) scheidsrechters die van wedstrijddag zijn gewisseld, opgevuld moeten worden.

Vrijdag 5 juni 2020 hebben alle KNVB-officials dan ook te horen gekregen op welk niveau zij volgend seizoen actief mogen zijn. Voor sommigen een mooie en verdiende promotie, voor anderen volgend jaar hetzelfde niveau. Dit seizoen waren er geen degradaties.

Hierbij feliciteer ik dan ook alle (assistent-) scheidsrechters met hun promotie naar een hogere groep, en is het belangrijkste dat iedereen plezier blijft houden in de prachtige hobby die wij met zijn allen uitvoeren.

Onderstaand vindt u de lijst met (assistent-) scheidsrechters van scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken die volgend jaar op een hoger niveau actief zullen zijn:

Naam official:Groep actief seizoen 2019/2020:Groep actief seizoen 2020/2021:
Julia VermeerZAJDZAJC
Romy VermeerZAJEZAJD
Ruben BrilZAJEZAJD
Walter HartjesZAJSTARTZAJE
   
 SCHEIDSRECHTERS SENIOREN: 
Jordi EijgelsheimZOSHZOSG
Erwin ReijersZOSHZOSG
Koen MolenaarZOSGZOSF
Ab BrussenZOSGZOSF
Wijnand RutgersZASEZASD
Romy links en Julia rechts op de foto zijn beide gepromoveerd

Met sportieve Groet,

De Technische Commissie.

Ps: Ben je wel gepromoveerd, maar sta je niet in de bovenstaande lijst? Stuur dan even een berichtje naar TC@sdodoetinchem.nl