Nieuwjaarsreceptie 2023

‘Drukbezochte nieuwjaarsreceptie 2023 geslaagd’

Donderdagavond, 5 januari 2023 stond de nieuwjaarsreceptie van scheidsrechtersvereniging Doetinchem en Omstreken op de planning. Alle aanwezige leden werden hartelijk ontvangen door Thea- en Tonnie van Mourik met een lekker bakje koffie of glaasje thee. Hierbij kregen zijn uit handen van penningmeester Jeroen Sanders ook twee consumptiebonnen voor de rest van de avond. Deze consumpties zijn alle leden aangeboden door de vereniging.

Om 20:00 werd de nieuwjaarsreceptie afgetrapt door voorzitter Frank Sanders. Hij heette alle leden en aanhang van harte welkom- en wenste iedereen een voorspoedig 2023 toe. Hierbij werd ook stilgestaan bij de leden die ons in het afgelopen jaar ontvallen zijn met een minuut stilte. Hierbij was het dan ook muisstil en hopen wij dat de ontvallen leden hen rust hebben gevonden en een goede reis tegemoet gaan. Hierna vervolgde Frank zijn toespraak met een bijzonder woord van welkom aan de ereleden en las hierbij de e-mail voor vanuit Gerard van Balveren die helaas niet aanwezig kon zijn vanavond, maar wel zijn beste wensen wil overbrengen naar alle leden van de SDO, dank hiervoor Gerard.

Frank stond hierna ook stil bij de gebeurtenissen elders in de wereld, waarbij onder andere de oorlog tussen Rusland en Oekraïne besproken werd. Iedereen leeft hierbij mee met de slachtoffers maar word daarbij ook geraakt doormiddel van de hoge stook- en gaskosten die ons in Nederland ook bereiken. We zitten nog steeds midden in een enorme inflatie en hopen dat alle leden zich recht overeind kunnen houden in deze dure tijden.

Wel werd er een enorm groot compliment gemaakt nadat wij weer een jaar hebben gedraaid met volop activiteit door de velen commissies binnen de SDO. Na de corona hebben we met de commissies hierbij weer veel georganiseerd, wisten veel nieuwe leden de SDO te vinden en zitten wij midden in een positieve groei als vereniging. Echter werd hierbij wel nadrukkelijk genoemd dat wij nog steeds hulp zoeken in bepaalde commissies, omdat velen handen altijd licht werk maken en wij niet alle activiteiten op bepaalde personen willen laten afkomen. Wilt u dus als lid van de SDO ook wat betekenen binnen de vereniging, klik dan eens op de volgende link en kijk welke commissie het beste bij jou past: Commissies – SDO Doetinchem.

Tot slot wilde Frank (Sanders) Tonnie- en Thea van Mourik weer hartelijk bedanken voor hun inzet achter de bar op alle clubavonden- en ook deze avond tijdens de nieuwjaarsreceptie, dus kreeg Thea uit handen van de voorzitter een mooie bos bloemen als dank voor hun inzet, super. Nadat Frank zijn toespraak afsloot nam Jeroen Sanders het woord omtrent de Derk Besselink bokaal, die altijd tijdens de nieuwjaarsreceptie wordt uitgereikt aan de vrijwilliger van het afgelopen jaar. Wel deel ik jullie graag mede dat Jeroen zelf hier een stukje over gaat schrijven en de schrijver van dit artikel erg trots- en dankbaar is dat hij dit jaar deze prijs in ontvangst mocht nemen. Hij wil dan ook alle gestemde leden via deze weg bedanken voor deze bokaal en is enorm dankbaar dat hij zich dit jaar vrijwilliger van het jaar mag noemen. Tevens doen we het wel samen, dus hoopt hij dat ieder lid zijn steentje wil bijdragen binnen de vereniging.

v.l.v.r. Jesper Sanders plek 1, Jeroen Sanders plek 3, Jeroen Sins plek 2 en Emiel Stienezen ook plek 3 allemaal toppers binnen de SDO

Tot snel op een van onze clubavonden.

Geschreven door: Jesper Sanders

Hieronder de foto’s te bekijken gemaakt door onze huisfotograaf Jan Kupper.