Nieuwe penningmeester stelt zich voor

DSC_8549

Voor velen ben ik geen onbekend gezicht binnen de vereniging, maar ik hoop toch u nog iets nieuws over mijzelf te kunnen vertellen.

Mijn naam is Jeroen Sanders en ik ben 30 jaar. Sinds 2001 ben ik lid van de SDO. In het begin was ik heel actief, maar tijdens mijn studietijd verloren de SDO en ik elkaar een beetje uit het oog. De laatste jaren ben ik weer regelmatig op de trainingsavonden te vinden en heb ik me ook ingezet voor het nieuwe beleidsplan.

In startte in 2001 als scheidsrechter in zondag groep 7. In vier seizoenen klom ik op tot groep 3 en promoveerde naar de toenmalige C-lijst Betaald Voetbal. Tien jaar heb ik in het Betaald Voetbal gefloten, waarvan de laatste 6,5 jaar als contractscheidsrechter op de Juniorlijst. Sinds afgelopen zomer ben ik Junior Assistent-scheidsrechter en vlag ik wedstrijden in de Jupiler League en Eredivsie.

Ik ben woon samen met mijn vriend Niek in het centrum van Doetinchem. Mijn werk als conrector op het Rietveld Lyceum heb ik om de hoek. Naast de SDO is er nog een vereniging die ik een erg warm hart toedraag en dat is DZC’68. Daar doe ik al sinds mijn veertiende vrijwilligerswerk en ik heb er ook ruim vier jaar als verenigingsmanager gewerkt.

Een bestuursfunctie heb ik er echter nooit vervuld. En ook niet in een andere club. Dit is voor mij dus weer een nieuwe uitdaging. Eén die ik graag aanga, omdat ik merk dat er beweging zit bij de SDO. Daar hou ik van, daar zet ik mij graag voor in. Maar wel met beleid. We moeten zorgen dat we één club blijven waar iedereen zich thuis voelt. Naast het zorgen voor een goede boekhouding wil ik me daar voor inzetten. Maar ook voor het verbeteren van de kwaliteit van onze dienstverlening als club. Mijn netwerk kan daarbij van pas komen.

Mochten jullie vragen of ideeën hebben, dan hoor ik ze natuurlijk graag. Mijn e-mailadres is penningmeester@sdodoetinchem.nl.

Ik zie uit naar een prettige samenwerking!