Even voorstellen: nieuw algemeen bestuurslid

IMG_5935

Mijn naam is Maarten Bolwerk, 20 jaar en woonachtig in Dinxperlo. Ik ben lid van de Scheidsrechters Vereniging sinds 11 oktober 2012. Wekelijks ben ik met veel plezier donderdags aanwezig op onze trainingen.

Sinds 2011 ben ik gaan fluiten voor de KNVB. Daarvoor heb ik een aantal jaar gefloten bij mijn club SV Dinxperlo. Bij SV Dinxperlo heb ik ook de KNVB pupillen scheidsrechterscursus gevolgd. In 2015 heb ik de cursus assistent-scheidsrechter gevolgd. Volgend seizoen wil ik mij verder ontwikkelen als assistent-scheidsrechter. Ik ga niet volledig stoppen als scheidsrechter, maar mijn voorkeur ligt bij het vlaggen.

In het dagelijks leven ben ik werkzaam in de woningcorporatie branche. Daar ben ik werkzaam op de afdeling financiën. Ik heb op het Graafschap College de MBO opleiding Bedrijfsadministratie gestudeerd. In de toekomst wil ik nog graag een HBO opleiding volgen, maar ik weet nog niet precies welke richting.

Ik heb ervoor gekozen om in het bestuur te gaan, om mijzelf en de vereniging verder te ontwikkelen. Het is een uitdaging waarvan ik veel kan leren en ik hoop een goede bijdrage te leveren aan onze vereniging.