Mega Piraten Festijn voor de derde keer een succes

Zaterdag 7 december 2019 zijn wij weer met een groep van 9 personen afgereisd naar Arnhem voor het grootste meezingfeest van Nederland, namelijk het Mega Piraten Festijn in het Gelredome in Arnhem.

Door eenmaal met zijn allen rond de klok van 5 te hebben afgesproken bij de SDO, werden hier de tickets uitgedeeld, en de nodige sfeergrappen ingebracht om de stemming zeer positief te hebben deze avond. Toen eenmaal de bus ruim op tijd was gearriveerd, kon het kratje bier worden ingeladen, en daarna pas de bult gezelligheid in de vorm van 9 SDO leden.

De sleutel van de buschauffeur was nog geeneens in het contact, of de eerste plop van het Heineken biertje werd al geklonken. Ook hier tijdens de rit van circa 30 minuten was de gezelligheid op aanvoering van Ab weer uitmuntend.

Na aankomst in Arnhem werd de Gelredome Wallet opgewaardeerd, want iedereen wou dat nieuwe Bud bier wel een keer uitproberen. De meningen waren hier duidelijk over verschild, maar bij de SDO houden we het toch maar lekker op de Achterhoekse Grolsch en Heineken.

Om de avond te beschrijven kan ik heel kort zijn. Een geweldig samenzijn van een mooie groep scheidsrechters die weer luidkeels, en soms een beetje vals, hebben meegezongen op onder andere Jeroen van der Boom, maar ook de laatste liedjes van het duo Jan Keizer en Annie Schilder.

Op de terugweg was iedereen toch wel unaniem dat we weer een weergaloze avond hebben gehad, en de SDO wel een hele leuke groep (club)scheidsrechters bij elkaar is. Denk jij nou, dit wil ik ook wel een keer mee maken? Hoogstwaarschijnlijk gaan we volgend jaar weer, dus meld je tegen die tijd aan!

Mede namens mijn piraten groet, dit grote feest wil je niet missen!

Jesper Sanders