Jubilarissen 2020 SDO toch gehuldigd

Helaas hebben wij eerder vorig jaar als bestuur de beslissing moeten nemen om de nieuwjaarsreceptie van 2021 niet door te laten gaan. Dit nog steeds wegens de corona pandemie die ons allen in de wurggreep houdt. Er is nu wel een teken van hoop door de productie en goedkeuring van de vaccins, maar wij zijn er nog lang niet.

Wel moest er een oplossing komen voor de jubilarissen van de SDO die afgelopen jaar alweer 25, of zelfs 40 jaar lid mochten zijn van onze vereniging. Verschillende mooie mijlpalen die niet zo maar voorbij mochten vliegen. Hierdoor heeft het bestuur ervoor gekozen om de jubilarissen niet naar het clubgebouw te laten komen, maar zelf de jubilarissen aan huis te bezoeken.

Zo gezegd, zo gedaan. Op donderdag 7 januari 2021 ging het gehele bestuur onderweg naar de eerste jubilaris, Johan Raasing. Helaas was hij niet te contacten via de contactgegevens die wij van hem hadden, maar het is toch mooi om te benoemen dat Johan 25 jaar lid is van onze vereniging en COVS. Hulde! De oorkonde en speldje zullen bij een eerstvolgende mogelijkheid aan Johan overhandigd worden.

Nadat wij hier waren geweest vervolgde de reis door de Achterhoek richting Dinxperlo. Hier woont Wijnand Rutgers die blij verrast was door het bezoek, nadat hij terug was gekomen van zijn avondwandeling met de honden. Wijnand is al 40 jaar lid van onze vereniging en COVS, en kreeg daardoor ook een oorkonde die welverdiend in ontvangst werd genomen samen met zijn vrouw Carla. Wijnand, van harte!

Toen was het de beurt aan één van onze SDO trainers, en dit was niemand minder dan Harrie Mellendijk. In Gendringen was het even slingeren(met de auto), maar uiteindelijk kwam het gehele bestuur vanuit alle hoeken en gaten aan bij het correcte adres van Harrie. Hier was dan ook weer een oorkonde voor 25 jaar SDO lid en COVS. Harrie was zelfs als trainer toentertijd in Didam, wat een verleden!

Het voorlaatste bezoek van deze avond was bij Good Old Bennie Roenhorst. In Bennies dorp Ulft lag hij lang uit met zijn KNVB pak op de bank toen wij hem kwamen verrassen. Een aangename verrassing, zo geciteerd door Bennie. Bennie is 25 jaar lid van de SDO en COVS, en komt nog steeds met veel plezier richting Doetinchem voor een avond trainen. Bennie, nogmaals gefeliciteerd met jouw huldiging, en geef dat speldje met oorkonde, en de bos bloemen voor Nel maar een mooie plek.

Tot slot sloot het bestuur de avond af in Hengelo (GLD) bij Frans Beser. Frans kwam zelfs op de verjaardag van zijn vrouw nog even naar de voordeur om zijn oorkonde in ontvangst te nemen. Door de voorzitter, zoals bij alle jubilarissen, werd Frans toegesproken voor zijn 25-jarige lidmaatschap van de SDO en COVS. Frans, zowel voor uw vrouw als het jubileum, van harte, en wie weet tot snel in ons clubgebouw op een van de trainingsavonden, of gezellige activiteiten.

Het bestuur feliciteert nogmaals deze trouwe leden met hun behaalde mijlpalen en welverdiende speldjes.

Het Bestuur dankt Jesper voor zijn bijdrage als stand-in fotograaf, copiloot en als verslaggever van deze tour door de achterhoek. Jammer dat het donker was, want het was een mooie rit.

Met vriendelijke groet,

Het gehele bestuur,


Frank, Henk, Jeroen, Ab en Hans.