‘Joost van Zuilen (Internationaal assistent-scheidsrechter) komt naar Doetinchem

Aankomende zaterdag is het zover, de week van de scheidsrechter gaat weer van start. Deze week staat in het teken van alle (assistent-) scheidsrechter die zich week in, week uit inzetten voor alle voetballers. Scheidsrechter word je namelijk niet zomaar en daarom verdiend iedereen het dan ook om even een week in het zonnetje te staan. Zonder (assistent-) scheidsrechters kan er namelijk ook niet gevoetbald worden.

Om onze leden, donateur- en zusterverenigingen te bedanken voor hun inzet als scheidsrechter het afgelopen jaar komt donderdag 7 oktober 2021 Joost van Zuilen langs bij de SDO. Joost is een internationale assistent-scheidsrechter die inmiddels al velen jaren actief is op zowel de Nederlandse voetbalvelden- als internationaal. Reeds is hij nog met team Gözübüyük naar Manchester City – RB Leipzig in de UEFA Champions League geweest. Met zijn leeftijd van 38 jaar is hij een ervaring vlaggenist voor het betaalde voetbal. Joost gaat ons meenemen in zijn rol en met zijn ervaringen in het betaalde voetbal.

Wil jij nou ook aanwezig zijn bij zijn inspirerende presentatie? Deze begint om 20:30 en zou circa 60 tot 90 minuten duren met eventueel een korte pauze.

Let op! Onze training is dan vervroegd. We trainen 7 oktober van 19:00 tot 20:00!

Graag willen wij u wel vragen om u voor de presentatie in ons clubgebouw op te geven via: TC@sdodoetinchem.nl. Wij kunnen dan namelijk inventariseren hoeveel personen er komen.

Tot dan! ⚽