Grote SDO krasactie wordt op touw gezet.

Afgelopen donderdag nam Gradus Eenink even het woord na de training over de begroting binnen de SDO. Hier kwam al snel naar voren, dat de begroting bij meerdere acties binnen de SDO omhoog ‘moeten’. De reden voor meer geld vloeit voort uit het feit dat de SDO zoveel actieve leden heeft bij feesten en partijen, dat verschillende commissies niet rond komen met het maximale budget.


Gradus kwam met het geweldige idee, om een soort grote clubactie op te zetten voor maximaal 2 weken. Hij heeft krasboekjes laten maken waarmee de SDO leden 50,- euro per boekje op kunnen ophalen.
Hierbij krijgt de krasser / donateur dan een geweldig vel met voordeel coupons. het werkt als volgt:


1. Vraag vrienden / familie / kennissen of zij de SDO willen steunen
2. Deze donateurs krassen 1 of meerdere vakjes open. Bij het krassen verschijnt er een bedrag variërend van 0.50 eurocent tot 3,00 euro.
3. Het (totaal) bedrag dat de donateurs krassen, doneren ze aan de SDO en overhandigen het geld aan het SDO lid.
4. Als dank voor de donatie ontvangen de donateurs enkele voordeel coupons.

Deze actie werd erg positief ontvangen bij de aanwezige leden, die aankomende weken verschrikkelijk hun best gaan doen voor onze mooie scheidsrechtersvereniging in Doetinchem. Bent u niet aanwezig geweest tijdens deze avond, maar wilt u wel wat betekenen voor de SDO? Neem snel contact op met het secretariaat! We wensen iedereen veel succes met het binnenslepen van de donaties voor onze mooie club!