Geslaagde training Jos Mekkes!

Afgelopen donderdag vond de gasttraining plaats bij scheidsrechtersvereniging Doetinchem e.O. door Jos Mekkes, en zijn assistent Jordy Egging. De training was opgezet op basis van motorische vaardigheden, coördinatie, balans en conditie training. Jos en Jordy gaven een clinic die precies in onze wekelijkse trainingsduur paste.

Nadat iedereen rond 19:30 gearriveerd was op ons trainingscomplex, was ik wel tot de conclusie gekomen dat iedereen sterk geïnteresseerd was in de gasttraining van Jos.De opkomst betrof 26 erg gemotiveerde leden. Iedereen kon meedoen op zijn eigen niveau. De warming-up werd in een samenwerkingsverband uitgevoerd. Daarna werd de motoriek van onze scheidsrechters getest.Op de loopladder werden coördinatie oefeningen en sprinttechnieken getoetst. In de opvolgende circuits werden ons conditie en stabiliteit bijgebracht.

Aan het einde van de training werd een korte feedback gevraagd. Iedereen was super enthousiast! We willen Jos en Jordy, vanuit de SDO, bedanken voor hun komst.

Geschreven door: Jesper Sanders (Lid technische commissie)