Gasttraining Wieke Hoogzaad


Beste SDO leden,

Helaas heeft het kabinet, naar aanleiding van de reeds gemelde besmettingen en verhoogde opnames, moeten besluiten verschillende landelijke maatregelen te treffen tegen Covid-19. Hierdoor word weer geprobeerd de besmettingspercentages naar beneden te krijgen.

Helaas heeft dit besluit ook gevolgen voor verschillende activiteiten binnen onze scheidsrechtersvereniging. Hierdoor kunnen onder anderen de pub quiz en verrassingsavond geen doorgang vinden, maar hebben wij nog wel een hele mooie activiteit op de planning staan die wel door kan gaan.

Donderdagavond 8 oktober 2020, ook wel onze vaste trainingsavond, komt Physical trainer KNVB Wieke Hoogzaad een gasttraining geven. Dit doet zij ten behoeve van de week van de scheidsrechter. Wieke staat bekend van onder andere haar twee deelnames aan de Olympische spelen in Sydney en Athene als triatleet. Helaas is door haar blessure een streep gegaan door de spelen in Bejing. Inmiddels is Wieke als conditietrainer actief bij de (betaald) voetbalscheidsrechters van de KNVB, en heeft haar eigen bedrijf in sporttesten en trainingsprogramma’s genaamd Wiza Sport.

Deze training word gedaan in één gezamenlijke groep, met inachtneming van de corona maatregelen. Hierbij kan ieder lid meedoen op zijn of haar eigen niveau.

Enkele informatie over deze training heb ik voor u hieronder opgesomd:

Datum:                : Donderdag 8 oktober 2020
Tijdstip                 : 19:45 tot circa. 21:00
Locatie                 : COVS Doetinchem (Trainingsveld ARGO atletiekvereniging)

Aanmelden voor deze avond is zoals elke donderdagavond verplicht. Doe dit via training@sdodoetinchem.nl . De kantine is na de training GESLOTEN!

Hopende iedereen zo voldoende te hebben geïnformeerd, en voor vragen kunt u terecht bij onderstaand contactpersoon.

Met vriendelijke groet,

Mede namens de technische commissie en trainingscommissie


Jesper Sanders