Gasttraining door Jos Mekkes 28 Maart

Beste leden,

Vanuit de technische commissie hebben wij Jos Mekkes weten te strikken, om een gasttraining te komen geven op onze clubavond bij de SDO in Doetinchem. 

Jos Mekkes is bekend van zijn vroegere bedrijf JM sport consultancy. Jos is vooral gespecialiseerd in het optimaliseren van motorische vaardigheden, coördinatie & balans en conditie training. 

Destijds gaf hij diverse Train-de-Trainer sessies, clinics en hij heeft voor het EK vrouwenvoetbal mogen werken. Tevens heeft hij in het verleden op de Herdgang van PSV gespeeld en was hij assistent bondscoach van het Nederlands militair elftal.

Op het moment werkt hij als beweegcoach bij Zorggroep Achterhoek, waarbij hij diverse takken van sport toegepast binnen de zorg en welzijn.

Op dit moment is hij ook nog steeds actief als spitsentrainer bij VV VIOD, en geeft hij clinics op de KNVB Campus.

Jos komt bij de SDO langs op:

Donderdag 28 maart van 19:45 t/m 20:45 (Dit is tijdens onze trainingsavond die hij dan overneemt van Richard Polman & Harrie Mellendijk)

Wij hopen op een grote opkomst en zien jullie dan ook graag op 28 maart! 

Kunt u niet meetrainen, dan bent u altijd van harte welkom om de anderen even aan te moedigen, en wat te komen drinken in ons clubgebouw na de tijd!

Met vriendelijke groeten,

De Technische commissie

Jesper Sanders

Tom Giezen

Matthijs Hoopman